HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

PRODUCTEN
NIET DE GROOTSTE... EN GELUKKIG MAAR

Wij hebben zeker niet het grootste aanbod van merken en producten maar we zijn er wel trots op om een select aantal van de betere merken te kunnen aanbieden en dat in iedere prijscategorie.
Service en Kwaliteit staan bij ons gedeeld op de eerste plaats, of het nu gaat over de goedkoopste laptop tot een volledig geïntegreerd domoticasysteem. Onze inzet om u zo goed mogelijk te informeren, uw aangekochte materialen te installeren en Service te bieden tot jaren na uw aankoop, is voor elke klant hetzelfde.

Van de kleinste draadloze luidspreker tot de zwaartse High-end luidspreker, de inzet en service is voor elk toestel hetzelfde.
DALI Epicon 6 High-End luidspreker

Of je nu op zoek bent naar een TV-toestel, Blu-ray-speler, projector, mediaspelers,... kom langs en we bekijken samen wat het meest geschikt is.
Is het een schilderij of een TV?

Je woonkamer onderdompelen in surroundgeluid of een ruimte ombouwen tot een heuse thuisbioscoop... We staan je bij met raad en daad.
NAD M10 Music Streamer

Naast verkoop en herstelling van computers komen wij ook aan huis voor het plaatsen van computers, laptops, netwerken en dit allemaal met een verstaanbare uitleg.
DALI Epicon Series

Er zijn 1001 domoticasystemen, maar er is er maar één zoals Control4. Perfecte audio- en video-integratie in elke kamer met een intuïtieve bediening.
NAD M10 Music Streamer

Ons camerasysteem is gemakkelijk in gebruik en uitbreiden is een fluitje van een cent. Ook het onderhoud kan door ons gebeuren.
DALI iO Hoofdtelefoons met Active Noise Cancelling

Een zaak zonder website is als een café zonder bier. Je kunt alles aan ons uitbesteden of we helpen je op weg.
DALI iO Hoofdtelefoons met Active Noise Cancelling

Wij zijn niet de goedkoopste maar we onderscheiden ons wel in de service die we verlenen... Zelfs buiten onze openingsuren.
DALI iO Hoofdtelefoons met Active Noise Cancelling
Terug naar de inhoud