HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud
Control4 - Better, Together

CONTROL4BETTER. TOGETHER.

Control4 is een volledig draadloos domotica systeem dat is gebaseerd op het Zigbee protocol. Het Zigbee protocol is modulair, volledig draadloos en maakt gebruik van een beveiligd signaal. Ook is er de mogelijkheid voor ontvangstbevestiging van commando's waardoor u na het versturen van een commando niet hoeft te controleren of deze daadwerkelijk is aangekomen, u kunt dit direct zien op de gebruikte bedieningsinterface.
Mooi aan dit systeem is de mogelijkheid muziek en video in het systeem op te nemen, dit kan zowel draadloos als bedraad. Ook handig zijn de verschillende beschikbare draadloze muurschakelaars die overal te plaatsen zijn en tot zes apparaten of lampen kunnen schakelen. Daarnaast zijn er talloze ander bedieningsmogelijkheden, waaronder de besturing via een eigen Android of iPhone app en u kunt tenslotte ook nog kiezen uit touchscreens in verschillende maten en prijzen.
Alles bij elkaar een zeer uitgebreid systeem. U kunt door het modulaire karakter van het systeem starten met een enkele zender en ontvanger en dit later uitbreiden met bijvoorbeeld audio, video en besturing via een touchscreen.


ADVIES

Home Entertainment Solutions is uw adviserend partner op het gebied van audio, video en domotica. Of het nu gaat om de aanschaf van een geheel nieuwe installatie of een upgrade van de huidige situatie. Wij ontzorgen u en begeleiden uw ver- of nieuwbouwproject in samenwerking met architect en/of elektriciën volgens een vooraf samen met u opgesteld plan.


VERKOOP

Home Entertainment Solutions is leverancier van de gerenommeerde audio, video en domotica merken. Wij geven u eerlijk en onafhankelijk advies, gericht op kwaliteit en prijs. Door ons brede scala aan apparatuur is er voor u altijd een passende oplossing te vinden op het gebied van audio, video en domotica.


INSTALLATIE

Home Entertainment Solutions is expert in het installeren van audio-, video- en domotica-apparatuur. Een goed afgewerkte installatie is een lust voor het oog en het oor. Of het nu gaat om in de wand of plafond integreren van luidsprekers, het ophangen van een televisie of projectorscherm, wij zorgen ervoor dat alles aan de hoogste standaards voldoet.


PRIJZEN & INFO

Aangezien de prijzen van de losse componenten weinig zeggen omdat er veel meer bij komt kijken dan enkel de toestellen kan je best contact met ons opnemen zodat we je wensen kunnen vertalen naar een optimaal werkend systeem dat doet wat jij wenst.
Terug naar de inhoud