HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud
Krijg de beste Home Entertainment ervaring

REAVON

4K UHD BLU-RAY PLAYER

Reavon
€ 1.799,00
Toevoegen
Reavon
€ 999,00
Toevoegen
Reavon
€ 899,00
Toevoegen

BEELD
DOLBY VISION

Breng uw programma's tot leven met verbluffende helderheid, diepe zwarttinten en intense kleuren. Dolby® Vision™ is een 12-bits HDR-oplossing die een unieke bioscoopervaring creëert.

HDR10

HDR10-signalen hebben tot 100 keer de helderheid van het standaardsignaal (SDR), waardoor de intensiteit van hoge lichten aanzienlijk wordt verhoogd terwijl diepe, gedetailleerde zwarttinten behouden blijven.

UPSCALING 4K

Verbeter de thuisbioscoopervaring door de Full HD 1080p-resolutie te verviervoudigen met 4K (3840 x 2160) opschaling van alle videobronnen. Geniet van de beste beeldkwaliteit in 4K Ultra HD Blu-ray en uitzonderlijk 4K-detail in al je programma's met 4K-upscaling.

ECHTE  24P-BIOSCOOP

Veel Blu-ray- en 4K Ultra HD Blu-ray-schijven zijn gecodeerd met 24 frames per seconde, dezelfde frequentie als de originele film die in de bioscoop wordt vertoond. De Reavon-spelers behouden de oorspronkelijke snelheid van 24 fps rechtstreeks naar het scherm met progressive scanning.

GELUID
DOLBY Atmos®

Dolby® Atmos® behandelt geluiden als afzonderlijke objecten, waardoor ze vrij zijn van traditionele kanalen en vrij kunnen bewegen, waardoor een volledig meeslepend surround-geluid ontstaat.

DTS X

DTS: X-technologie genereert een groot aantal audio-objecten die zich in realtime aan uw luidsprekers kunnen aanpassen om het krachtigste effect van elke soundtrack te produceren.

HI-RES-AUDIO

Hoor met hi-res audio de nuances van studio-opnamegeluid in superieure cd-kwaliteit. Elk materiaal en elk onderdeel is geselecteerd voor de passie van muziek.

SUPER AUDIO-CD

De Reavon UBR-X110- en UBR-X200-spelers zijn ontworpen om informatie zo nauwkeurig mogelijk uit cd's en sacd's te halen voor optimale prestaties tijdens het afspelen.
Terug naar de inhoud