HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

MERKEN
ONZE HUISMERKEN

In het enorme aanbod van merken hebben wij een aantal merken gekozen tot ons Huismerk. Hierbij hebben we rekening gehouden met de kwaliteit en functionaliteit zodat iedereen wel een product vindt dat past binnen zijn/haar budget.
Het voordeel van deze merken is dat we deze door en door kennen en de beste service kunnen aanbieden aan de beste prijs.
Door de grote verscheidenheid aan diensten kunnen we deze producten perfect integreren in grotere projecten met een maximum aan flexibiliteit
Buiten onze huismerken bieden we nog een tal van andere merken aan die we uiteraard ook met de grootste deskundigheid aanbieden.

Hieronder vind je een greep uit ons merkenaanbod.
Audio | Video | Computer | Camerabewaking
                  * Onze huismerken

                  Aanbod

                  Wij bieden geen gamma aan van Alpha tot Omega (A tot Z), hiervoor zouden onze demoruimtes te klein zijn. Maar we bieden wel een selectief aantal merken aan waar we voor de volle 100% achterstaan. Op deze manier kennen wij onze producten door en door en kunnen we  de beste service aanbieden.
                  Dit helpt ons ook om in grotere projecten de juiste componenten te kiezen die perfect op elkaar afgestemd kunnen worden.
                  NAD M10 Music Streamer
                  Samsung QLED televisietoestel
                  Microsoft Surface laptop
                  Ubiquiti Amplifi draadloze router
                  Terug naar de inhoud