HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

PROJECTEN

BOUWEN OF RENOVEREN

Kom gerust bij ons langs voor meer informatie aangaande het integreren van uw audio, video, multimedia, thuisbioscoop, domotica en IT in uw project.
Indien u ons tijdig betrekt bij het bouwproces dan kunnen wij samen uw wensen en verwachtingen bespreken, van bijna onzichtbare inbouwluidsprekers die geen ruimte innemen tot een high-end stereo installatie of thuisbioscoop perfect geïntegreerd met je netwerk.
Op afspraak nemen wij samen uw plannen door en kan u in onze showroom kennis maken met de gewenste producten.
Vervolgens communiceren wij rechtstreeks met uw architect, aannemer of elektricien en zijn wij beschikbaar op de werf wanneer dat noodakelijk is. Op die manier wordt u zo weinig mogelijk belast en volgen wij alles op van bekabelingsplan tot de realisatie van uw project.
DALI maakt ook deel uit van het Home Entertainment Solutions aanbod.

AMENO STYLING

Inspiratie nodig om uw interieur in te richten met uw pas aangekocht TV-toestel of pareltjes van luidsprekers neem dan contact op met AMENO Styling , onze betrouwbare partner die gespecialiseerd is in interieur en vastgoedstyling.
"Onze realisaties zijn zeer uiteenlopend; het inrichten van woningen/verblijven voor verkoop of verhuur, een kleur- of interieuradvies, een totaalinrichting waar we alle aspecten behandelen zoals schilderwerken, meubilair (op maat), verlichting, raamgarnituur en decoratie. Bij een totaalinrichting zijn wij steeds aanwezig bij levering en zorgen we ervoor dat alles meteen de juiste plek krijgt in huis.
We werken heel persoonlijk en voeren elke opdracht steeds op maat uit waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget."


Terug naar de inhoud