HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

NETWERKEN

BEKABELD OF DRAADLOOS?VERKOOP

Wens je snelheid, stabiliteit en veiligheid, dan kies je natuurlijk voor bekabeld netwerk.
Als je kiest voor flexibiliteit en gebruiksgemak, of een bekabeld netwerk is niet mogelijk, dan is een draadloos netwerk voor jou de beste keuze.
Met de huidige tendens van alles te streamen en de vele IoT-toestellen in je woning (zelfs de verwarming en verlichting wordt voortaan via het draadloos netwerk gestuurd), is het toch wel belangrijk dat je naast eventueel een vast netwerk ook een goed draadloos netwerk voorziet.
Weet je niet te kiezen uit de vele merken en toestellen, dan staan wij je graag te woord. Dan kan bij ons in de winkel of we komen bij u langs om de situatie te schetsen om te beoordelen wat voor u de beste oplossing is.


INSTALLEREN

De meeste draadloze netwerken zijn gemakkelijk zelf te installeren. Ga je naar de meer ingewikkelde opstellingen dan kunnen wij u daarin begeleiden of we komen zelf de installatie volledig uitvoeren.
Bij een nieuwbouw of grondige renovatie raden wij aan een bekabeld netwerk te voorzien of toch een aantal aansluitingen op strategische plaatsen in de woning te voorzien om later bijvoorbeeld AP's (Access Points) aan te sluiten. De constructie van nieuwbouwwoningen is voortaan een grote spelbreker voor een draadloos netwerk, door een aantal AP's te hangen kan u dit oplossen.
Terug naar de inhoud