HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

WEBDESIGN

WAT IS WEBDESIGN

De volgende definitie van webdesign kan je terugvinden op het internet:
"De term webdesign  heeft betrekking op het vormgeven van websites. Omdat een website naast  vormgeving, ook betrekking heeft op zaken als navigatie en interactie  wordt van een webdesigner vaak meer verwacht dan alleen  vormgevingscapaciteiten.
Op basis van de eisen en wensen van de opdrachtgever wordt een grafisch ontwerp van de website gemaakt. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de vooraf bepaalde structuur van de website.
Een website bestaat meestal uit meerdere pagina’s die onderling met  elkaar verbonden zijn. Voordat de website wordt gebouwd, wordt eerst een  overzichtelijke indeling gemaakt van deze pagina’s."


ZELF EEN WEBSITE MAKEN

Je wil zelf een website maken over je hobby, voor je vereniging of je zaak die je juist hebt opgestart dan zijn er een aantal gratis pakketten waar je mee aan de slag kan zoals WordPress, Drupal ofJoomla.
Hiermee geraak je al een heel eind, maar webdesign houdt veel meer in dan enkel de vormgeving van de website. Je moet onder andere zorgen voor een domeinnaam, een firma voor de webhosting van je website,... en niet te vergeten de tijd die je er moet insteken om je website actueel te houden.
De drempel ligt ook iets hoger voor een beginnend webdesigner als er ook een webwinkel, blog en/of rss-feeds moeten voorzien worden.


WAT BIEDEN WIJ AAN

Wij creëren je website van A tot Z. Alvorens we aan de website beginnen zitten we eerst samen om de vormgeving (lettertype, kleuren, layout,...) en de inhoud te bespreken, alsook wat er van ons nog verwacht wordt na het online plaatsen van je website: wie doet er wijzigingen, wie houdt de website actueel, wie wijzigt de artikels van de webwinkel,... Dit wordt dan in een onderhoudscontract met SLA gegoten waarin beide partijen hun verantwoordelijkheid kennen.

ENKELE REALISATIES

Mammoet Keukens
Thuisverpleging Klavertje 4Website van Thuisverpleging Klavertje 4

Den TriptiekWebsite van Den Triptiek

Kennel Hoeve-LaagveldWebsite van Kennel Hoeve-Laagveld
Terug naar de inhoud