HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud
Integra- Inspired By Passion, Driven By Excellence

INTEGRABESTE INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

Integra biedt de hoogste prestaties en geavanceerde technische functies die beschikbaar zijn om zowel de thuisbioscoop als de integratie-ervaringen te maximaliseren.

AV RECEIVERS

Integra
€ 3.999,00
Toevoegen
Integra
€ 2.299,00
Toevoegen
Integra
€ 1.799,00
Toevoegen
Integra
€ 1.499,00
Toevoegen

INTEGRA


WAAROM INTEGRA DE MEEST VERTROUWDE NAAM BLIJFT IN INTEGRATIE OP MAAT

Integra staat sinds 1969 synoniem voor high fidelity, toen de naam toonaangevende vlaggenschipversterkers identificeerde. Dertig jaar later, in 1999, werd Integra gelanceerd als een op zichzelf staand merk dat zich toelegt op opkomende markten voor thuisinstallaties met een reeks oplossingen waarop dealers en installateurs hun reputatie konden inzetten.

Vanwege onze nauwe relatie met deze professionals, blijft het Integra-assortiment organisch evolueren met de behoeften van een snel veranderende markt terwijl het de hoge verwachtingen van onze klanten overtreft.

Tegelijkertijd hebben we de branche geleid door te laten zien hoe ultramoderne technologieën levensstijlen op tastbare manieren kunnen verbeteren. We hebben innovatie gestimuleerd en ondersteund met snelle en betrouwbare ondersteuning. Deze filosofie heeft van Integra een dominante speler gemaakt in op maat gemaakte home entertainment-oplossingen.

De redenen voor het succes van Integra gaan verder dan voortdurend onderzoek en ontwikkeling en hebben betrekking op de relaties die zijn gevormd met de professionals die onze componenten integreren in moderne woningen, en met de mensen die ze gebruiken.
Terug naar de inhoud