HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

HOOFDTELEFOONS

GOEDE HOOFDTELEFOONS

Hoofdtelefoons en headsets zijn er in alle maten en prijsklassen, met of zonder kabel. Er zijn hoofdtelefoons waarin een actieve ruisonderdrukkende technologie geïntegreerd is, zodat je van je lievelingsmuziek kunt genieten zonder storende omgevingsgeluiden. We hebben speciale modellen voor hifi, gamen, sporten en nog veel meer.

DALI IO
€ 399,00
Toevoegen
DALI IO
€ 299,00
Toevoegen
DALI IO
€ 399,00
Toevoegen
DALI IO
€ 399,00
Toevoegen
DALI IO
€ 399,00
Toevoegen
DALI IO
€ 299,00
Toevoegen
DALI IO
€ 299,00
Toevoegen
DALI IO
€ 299,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 1.699,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 799,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 599,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 249,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 349,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 349,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 249,00
Toevoegen
Hoofdtelefoon
€ 399,00
Toevoegen

ELKE DAG EEN GOED GELUID

Een goede hoofdtelefoon is essentieel, of je nu tijdens het hardlopen motiverende muziek op volle kracht nodig hebt of op de bank ligt te chillen met een goed audioboek. We hebben een enorm uitgebreide selectie met veel verschillende soorten hoofdtelefoons, zodat je ongetwijfeld een model kunt vinden dat bij je behoeften past.
Je vindt bij ons onder andere grote hoofdtelefoons die je een erg stijlvolle look schenken, geheel in het zwart of in een opvallende, coole kleur. We hebben ook discrete, kleine hoofdtelefoons die bijna onzichtbaar zijn, tenzij je voor een felle kleur kiest. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om steeds muziek bij de hand te hebben, dan is een klein model wellicht geschikt; ze bieden goede audio én passen in je broekzak. Als je hogere eisen stelt aan de geluidskwaliteit, moet je het eerder bij de grotere hoofdtelefoons gaan zoeken – die kunnen je een geluidservaring geven op topniveau.
Je kunt een design kiezen dat bij je stijl past, of je kunt je keuze ook laten afhangen van speciale functionaliteiten of extra add-ons en mogelijkheden om de hoofdtelefoon te personaliseren. De prijs speelt vaak een belangrijke rol, maar gelukkig is de markt vandaag de dag zo breed dat de keuze enorm is, ongeacht het type hoofdtelefoon en de prijsklasse.
Als je de hoofdtelefoon in de trein of op andere plaatsen met veel lawaai gaat gebruiken, is een model met de briljante ruisonderdrukkende functie een voor de hand liggende keuze. Natuurlijk hoef je niet op een lawaaierige plaats te zitten om hem te gebruiken, maar je kunt je omgeving afsluiten en je volledig op je muziek concentreren.
Sommige hoofdtelefoons kun je zelfs volledig aan je persoonlijke wensen aanpassen; er worden verschillende oorschelpen of oordopjes bijgeleverd, zodat je de grootte en vorm kunt gebruiken die het beste bij je oren past.

IN-EAR, ON-EAR EN OVER-EAR HOOFDTELEFOONS

Algemeen gesproken, zijn er drie soorten van hoofdtelefoons: oordopjes voor in je oren, hoofdtelefoons die op de oren gaan en hoofdtelefoons die over de oren gaan.
In-ear hoofdtelefoons (worden in de volksmond ook gewoon ‘oortjes’ genoemd) zijn de modellen met de kleine oordopjes – of pluggen – die in de oren gaan.  Meestal wordt dit type bijgeleverd met een nieuwe telefoon of tablet.
Oordopjes zijn erg compact, en dus superhandig als je ze wilt meenemen in je jaszak of een kleine tas. Zo heb je ze altijd bij de hand voor wanneer je zin hebt om naar muziek te luisteren.
On-ear en over-ear hoofdtelefoons hebben oorschelpen en een hoofdband. Het verschil tussen de twee types zit hem precies in deze oorschelpen. Met een on-ear-hoofdtelefoon, zitten de oorschelpen op je oren, terwijl de oorschelpen van over-ear hoofdtelefoons over je oren heen gaan, ze omsluiten je oren volledig.
Beide types worden geleverd met de geniale ruisonderdrukkingsfunctie (ANC) die alle omgevingsgeluiden uitfilteren! Dus je kunt je keuze helemaal laten afhangen van welk type je het liefst draagt.

WIST-JE-DATJES

Om iets als een headset te kunnen categoriseren, moet er een microfoon op of in zitten; dit is het type dat het meest wordt gebruikt voor computerspelletjes of in callcenters. Ze zijn ook nuttig in de auto, zodat je zowel kunt luisteren als spreken terwijl je je beide handen op het stuur hebt.
Hieronder kun je meer lezen over een aantal van de verschillende soorten hoofdtelefoons en headsets. Natuurlijk hoef je je niet te houden aan wat wij zeggen, we willen gewoon algemene richtlijnen geven die je naar believen kunt gebruiken.

HOOFDTELEFOONS VOOR SPORT

Als jij tot die groep van mensen behoort die geloven dat muziek en lichaamsbeweging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zijn er een heleboel coole hoofdtelefoons voor hardlopen en sporten.
Misschien heb je al eens geprobeerd om te rennen met een vervelende hoofdtelefoon die uit je oren is gevallen of is er iets anders gebeurd waardoor de moed zelfs bij de meest gemotiveerde persoon in de schoenen zou zinken.
Er zijn tegenwoordig heel wat hoofdtelefoons op de markt die speciaal zijn ontwikkeld om te blijven zitten tijdens al jouw actieve uitspattingen. De meeste hoofdtelefoons die we verkopen voor sport en training zijn van het in-ear type, aangezien de meeste van deze hoofdtelefoons bestand zijn tegen zweet en vuil, wat nodig is als je er volledig voor gaat tijdens het trainen. Daarnaast voel je het nauwelijks wanneer je een paar goede oordopjes draagt, zodat je je nergens anders moet mee bezig houden dan je work-out en je muziek.
Je hoeft dus niet onnodig energie verspillen aan je hoofdtelefoon als je een nieuw persoonlijk record wilt vestigen – doe de oordopjes in, zet de muziek harder en zet hem op!

GAMINGHEADSETS

Zet jij je computer aan zodra je een minuutje de tijd hebt? Verwen jezelf dan met een gamingheadset – je zult het je niet betreuren.
Dit type van hoofdtelefoon is speciaal ontwikkeld om jou de volledige gaming-ervaring te geven, zodat je alles kunt horen – van luide explosies tot de stille, stiekeme stappen van vijanden die je vanuit een blinde hoek naderen. Zweetabsorberende oorschelpen zorgen ervoor dat je oren koel en droog blijven, zodat je niet wordt afgeleid door jeuk of iets dergelijks, maar de hele nacht gefocust kunt blijven als het nodig is.
Bovendien hebben gaming-headsets een microfoon, zodat je tijdens het spel met je teamgenoten kunt communiceren.

DRAADLOZE HOOFDTELEFOON

Met een draadloze hoofdtelefoon kun je zoveel bewegen als je wilt, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zowel sporten, tuinieren, koken etc. Deze hoofdtelefoons zijn eenvoudig aan te sluiten via een draadloze bluetooth-verbinding en je kunt ze samen gebruiken met bijvoorbeeld je iPhone, computer of je tv.
Met een draadloze hoofdtelefoon heb je steeds je audio bij je, wat je ook doet en waar je ook bent. Als je een langere reis maakt, moet je er wel aan denken om de hoofdtelefoon van tevoren op te laden, zodat je niet halverwege je activiteit zonder deuntjes komt te zitten.
Veel hoofdtelefoons bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen een verbinding met of zonder kabel, zodat je nog steeds van je muziek kunt genieten als de batterij leeg is voordat je klaar bent met luisteren.
Als je nog een stap verder wilt wat betreft draadloze hoofdtelefoons, bekijk dan ongetwijfeld onze true wireless-modellen. Dit zijn de volledig draadloze hoofdtelefoons met twee aparte oordopjes, zodat je helemaal geen kabels meer hebt. Ze zijn fantastisch in allerlei soorten van situaties, van sporten tot reizen en tuinieren. Ze blijven goed zitten en je loopt niet het risico om onderweg in de kabels verstrikt te raken.

KOM BINNEN EN VIND DE BESTE HOOFDTELEFOON VOOR JOUW BEHOEFTEN

Je bent altijd welkom in onze HESolutions winkel, waar je de verschillende hoofdtelefoons kunt uitproberen voordat je een aankoopbeslissing maakt.
Wij staan klaar met advies en samen met jou vinden we het type hoofdtelefoon dat het beste bij je behoeften en persoonlijke stijl past.
Terug naar de inhoud